Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
23.03.2021
Yazı Boyutu
A

3 HAVALİMANIMIZA 3 BÜYÜK ÖDÜL



Engellilerin sosyal ve ekonomik hayata katılımına katkı sağlayan projeleri teşvik etmek amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen “Türkiye Erişilebilirlik Ödülleri” Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan törenle sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen törenle hak sahiplerine verilen ödüller ile ilgili olarak Twitter hesabından (@dhmihkeskin) paylaşımda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, 3 havalimanımıza verilen ödülden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Müdürümüz Keskin,  paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

Çevre ve yolcu dostu havalimanlarımızda engelli bireylerin konforlu yolculukları için sürdürdüğümüz yoğun çalışmalar, Sn. @EmineErdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde @ailevecalisma tarafından düzenlenen “Türkiye Erişilebilirlik Ödülleri” töreninde aldığımız ödüllerle taçlandı.
*
“Erişilebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları” kategorisinde Sivas Nuri Demirağ Havalimanımız’ın kazandığı birincilik ve Balıkesir Kocaseyit Havalimanımız’ın kazandığı ikincilik ödülleri @UABakanligi Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na takdim edildi.
*
“Erişilebilir İş Yerleri” kategorisinde KÖİ kapsamındaki havalimanlarımızdan İstanbul Havalimanımız’ın da ödül kazanmasıyla birlikte 3 havalimanımız “Erişilebilirlik Ödülü” alarak hepimizi gururlandırdı.

Çevre ve yolcu dostu projelerimizle,

#DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER