Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
2.04.2022
Yazı Boyutu
A

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MALATYA ÇEVRE YOLU 1. KESİMİNİN AÇILIŞINA CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI



Malatya Çevre Yolu 1. Kesiminin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Çevre Yolu projesini hayata geçirdiklerini, bugün 26 kilometrelik 1. Kesimin hizmete açıldığını belirtti ve “Vatanımız için milletimiz için en doğrusu neyse onu yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Çevre Yolu 1. kesim açılış töreninde konuştu. Malatya’ya nefes aldıracak, şehir içi trafiğini rahatlatacak “Malatya Çevre Yolu 1. Kesimini hizmete sunmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Karaismailoğlu, “Yalnızca son 2 hafta içinde; dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nü hem milletimize hem de tüm dünyaya kazandırdık. 101 kilometrelik Malkara Çanakkale Otoyolu’nu açtık. Tokat Havalimanı’nı milletimizin hizmetine sunduk. Antalya Havalimanı ile Hazinemize 2 milyar 138 milyon euro kazandırdık” ifadelerini kullandı.

KARAİSMAİLOĞLU, MALATYA HAVALİMANI  YENİ TERMİNAL BİNASI İNŞAATINI İNCELEDİ.

Bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Malatya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Kuzey Çevreyolunun 1. Etap açılışına katılmadan önce Malatya Havalimanı'nda yapımı süren yeni terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu.

İl protokolü tarafından havaalanında karşılanan Bakan Karaismailoğlu, inşaat binasına geçerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER