Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
5.06.2021
Yazı Boyutu
A

DHMİ EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ HİZMETE SUNULDU



Köklü kurumsal eğitim geleneğinden aldığı güçle geleceğe yürüyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Havacılık Akademisi, yeni vizyonunun gerektirdiği uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Akademide sürdürülmekte olan eğitim faaliyetlerine dijital destek sağlayacak olan “Eğitim Yönetim Sistemi Yazılımı Projesi” kullanıma sunuldu.

Havacılık Eğitimi Dairesi Başkanlığı uzman personelinin yoğun çalışmaları sonucunda hazırlanan Eğitim Yönetim Sistemi sayesinde, daha önce satın alma veya kiralama yöntemi ile verilen hizmetler için herhangi bir harcama gerekmeyecek.

SIFIR MALİYET İLE KULLANIMA SUNULDU

Sıfır maliyet ile kullanıma alınan projenin sistem entegrasyonu ve güvenlik testleri Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığınca tamamlanarak https://uzaktanegitim.dhmi.gov.tr/Account/Login bağlantı adresi üzerinden kullanıma açıldı.

ÇEVRİM İÇİ EĞİTİMLER VERİLİYOR

Başarıyla kullanılmaya başlayan DHMİ Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden çevrim içi ve video eğitimler düzenlenebiliyor. Bunun yanında personelin daha önce katılmış olduğu eğitimler ile yaklaşan eğitimlerinin takibi ve planlaması yapılabiliyor. Ayrıca eğitimlere ait ayrıntılı raporlar hazırlanabiliyor ve katılımcıların yoklama durumları takip edilebiliyor.

KURULUŞUN FARKLI İHTİYAÇLARINI DA KARŞILAYACAK

Modüler bir sistem üzerine kurgulanan yazılım istenildiği zaman kuruluşun farklı ihtiyaçlarını da karşılayabilecek kabiliyetlere sahip. Bunun yanı sıra sistemde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ait sonuç açıklama modülü üzerinden personelimizin katıldığı sınavlara ait sonuçlar Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine uygun olacak şekilde açıklanıyor.

Sisteme kuruluşumuz iç ağından, dış ağlardan ve mobil telefonlardan VPN gibi ek bir uygulamaya gerek olmaksızın tek bir bağlantı adresi ile erişim sağlanabiliyor.

DHMİ Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden bugüne kadar toplam 1776 personelin katılımı ile çevrim içi ve video eğitimler başarı ile gerçekleştirildi, 73 personelin eğitimi devam ediyor.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER