Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
1.04.2021
Yazı Boyutu
A

DHMİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ENES ÇAKMAK GÖREVİ DEVRALDI



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına atanan Enes Çakmak görevi Mehmet Karakan’dan devraldı.

DHMİ Genel Müdürlük Mavi Salon’da gerçekleştirilen devir teslim törenine Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Genel Müdür Yardımcılarımız Mehmet Ateş, İsmail Selay Mürey, Erhan Ümit Ekinci, Enes Çakmak ve Daire Başkanlarımız katıldı.

Törende konuşan Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, “Değerli Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Karakan Bey’in bundan sonraki hayatının geçmiş hayatından daha hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu, daha enerjik, daha faydalı olması için dua ediyorum. Allah bizlere de böyle hayırlı hizmetlere imza atıp emekli olmayı nasip etsin.  Emeklerinden dolayı kurumum, tüm arkadaşlarım ve havacılık camiası adına kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu aynı zamanda devir teslim töreni. Görevi devralan Enes Çakmak Beyefendi'yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Genel Müdürümüzün konuşmasının ardından söz alan Genel Müdür Yardımcılarımız da duygularını dile getirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Ateş, şunları ifade etti: “Değerli Genel Müdürüm, Genel Müdürümüz Mehmet Karakan Bey ile senelerdir yan yana çalışıyoruz. Kendisi; memleketini seven, milli değerlere önem veren, bilgi birikimi olan, her alanda sadece işiyle ilgili değil, entelektüel bilgisi ile takdir edilen beyefendi, düzgün bir şahsiyettir. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.”

Mehmet Karakan ile uzun zamandan beri birlikte çalıştığını belirten Genel Müdür Yardımcımız İsmail Selay Mürey,  “Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Karakan’a huzurunuzda teşekkür ediyorum.  Bundan sonraki hayatında öncelikle ailesi ile birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum. Bizde hakkı kaldıysa biz helal ediyoruz.” dedi

Genel Müdür Yardımcımız Erhan Ümit Ekinci, Mehmet Karakan’ın kendileri için önemli bir isim olduğunu belirterek şunları söyledi: "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne çok büyük katkılarda bulunmuş bir isim. Bizim de yolumuz ben hem İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı iken hem de Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı iken çokça kesişti. Her iki Başkanlıkta da Kıymetli Genel Müdürümüze bağlı çalıştık. Çok güzel işler yaptık. Devlet adabını çok iyi bilen, çalışkan, dürüst, ender bulunan bir devlet adamıdır. Bu duruma katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da sağlık ve başarılar diliyoruz.”

Mehmet Karakan ise yaptığı konuşmasında, “DHMİ’de 19 sene geçirdim. En uzun çalıştığım yer burası. En sevdiğim yer de burası. DHMİ çok farklı bir kuruluş. Daha aktif, güncel gelişmeleri takip eden, modern cihazları takip edip modern cihazlarla seyrüsefer sistemlerini kuran, daha hızlı, daha çabuk karar veren dinamik bir kuruluş. Burada gönül rahatlığıyla, kimsenin hakkını yemeden çalıştım. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyi günler yaşarız hep birlikte”  ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Keskin, kuruluşumuza emek ve katkılarının anısına Mehmet Karakan’a çiçek ve tablo takdim etti.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER