Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
29.11.2023
Yazı Boyutu
A

DHMİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MURAT GÜL GÖREVİ DEVRALDI



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına atanan Murat Gül görevi Erhan Ümit Ekinci’den devraldı.

DHMİ Genel Müdürlük Mavi Salon’da gerçekleştirilen devir teslim törenine Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Genel Müdür Yardımcılarımız Fatih Çakmak, Enes Çakmak ve Daire Başkanlarımız katıldı.

Törende konuşan Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, “İş hayatında şanla şerefle, arkanızdan kötü söz ettirmeden görevini tamamlamak Allah’ın verdiği rızıklardan bir tanesidir. Erhan Ümit Bey de gayretliydi; işini son derece iyi şekilde icra etti, her düzeyde görev alarak buraya kadar ilerledi. Kendisine şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Yardımcımız Murat Gül’ün KÖİ, İşletme, Pazarlama alanları yanında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndaki deneyimlerini hatırlatan Keskin “Murat Bey'e de yeni aldığı bu bayrak yarışında muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini dile getirdi.

Erhan Ümit Ekinci ise yaptığı konuşmasında, “2004 yılında inşaat mühendisi olarak geçiş yaptığım Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde aşağı yukarı bir inşaat mühendisinin çalışabileceği her basamakta çalışarak bu günlere geldik. 2020 yılında çıktığımız bu yolda da kurumumuz adına devletimiz adına hayırlı işler yaptığımızı düşünüyorum.  Onun için içim rahat, müsterihim.  Bu sonucun da şahsım adına hayırlı olduğunu düşünmekteyim. Genel Müdürümüzün söylediği gibi Allah bu görevleri hayırla noktalamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Keskin, kuruluşumuza emek ve katkılarının anısına Erhan Ümit Ekinci’ye çiçek ve üzerinde "Maşallah" yazan Kıblegâh tablosu takdim etti.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER