Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
21.04.2022
Yazı Boyutu
A

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE İFTAR BULUŞMASI



Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, iftar yemeğinde mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Genel Müdürlük yemekhanesinde verilen iftara Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak, Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci, Genel Müdür Yardımcısı Enes Çakmak, Daire Başkanları ve kurum çalışanları katıldı.

İftar programında buluştuğu Genel Müdürlük çalışanlarının Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Genel Müdürümüz Keskin, pandemi nedeniyle böyle bereketli günlerde bir araya gelme imkânı olmadığını iftar vesilesiyle buluşup merhabalaşmanın çok güzel olduğunu ifade etti.

Dün sabah Tokat’ta dört güvenlik görevlisi arkadaşın kendi araçları ile gelirken geçirdiği kazadan duyduğu üzüntüyü belirten Keskin, “Hem onlara Allah şifa versin, hem nerede hastalarınız varsa, şifa duası bekleyen varsa, Allah onlara da şifalar versin. Sınır ötesi harekâtımız var, hem orada vatan için toprağa düşen,  hem de diğer bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin. İnşallah idrak ettiğimiz Ramazan’ın, gelecek olan Kadir Gecesi ve bayramının maddi manevi feyzinden, bereketinden ailelerimizle birlikte istifadelerimiz en yüksek düzeyde olur” dedi.

Yapımı tamamlanan ve devam eden projelerden bahseden Keskin, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Görüyorsunuz hep beraber güzel işler yapıyoruz arkadaşlar. Zor şartlara rağmen Allah nasip etti, ilk defa Türkiye’de 3’lü paralel operasyon yapacak İstanbul Havalimanı pistimizi açtık.

Sonra arada anlatmakla bitiremediğimiz birçok güzel hizmetlere imza attık, Biliyorsunuz Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binamızı gazi şehrimize kazandırdık. Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın, Malatya’nın gerçek kapasitesini ortaya çıkaracak Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın inşasına başladık. Çok güzel bir eser olan, Tokat'ın gelecekteki hayallerinin sembolü Tokat Havalimanımızı hizmete açtık. İnşallah şimdi bayramdan hemen sonra Rize Artvin Havalimanımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Sonra sırada Çukurova Havalimanımız var.

Kuruluşumuzu ve ülkemizi gururlandıran bir büyük başarımız da Antalya Havalimanı’nın kapasite artırımı ve kiralama ihalesi oldu. Kira bedelinin % 25’i olan 1 milyar 812 milyon 500 bin avro + KDV peşin alınarak devletimizin kasasına girdi. Devletin kasasından tek kuruş çıkmadan gerçekleştirilecek olan bu proje, kuruluşumuza ve ülkemize pek çok açıdan kazanç sağlayacak.”

Konuşmasının sonunda ekip çalışmasının önemini vurgulayan Keskin, “Hep beraber aralarda bir sürü düzenlemeler, işler yaptık. Bunlar sadece yönetim kademesindeki arkadaşlarla olmuyor. Hep beraber, ekip çalışmasıyla, ortak akılla, sizlerin fedakârca gayretleriyle oluyor biliyorsunuz. Hepinizin eline emeğine sağlık, alın terinize sağlık. Tekrar afiyet olsun. Hoş geldiniz. Her birinizi kucaklıyorum. Şimdiden de bayramlarınızı ailenizle birlikte tebrik ediyorum." dedi.

Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, iftar ile ilgili Twitter (@dhmihkeskin) hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şöyle dile getirdi: “Üstün gayretleriyle kuruluşumuzu dünya markası haline getiren sevgili mesai arkadaşlarımla, Ramazan-ı Şerif’in uhrevi havasını yansıtan bereketli bir iftar sofrasında buluştuk. Yüce Allah oruçlarımızı ve dualarımızı kabul buyursun, nice ramazanlara eriştirsin.”

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER