Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
21.10.2021
Yazı Boyutu
A

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE SINAVLA İDARİ VE TEKNİK MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALINACAK



DHMİ Genel Müdürlüğüne 2 idari ve 3 teknik müfettiş yardımcısı alınacak.

4 Aralık 2021 Cumartesi günü yapılacak sınav için başvurular; 25.10.2021 - 07.11.2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek.

Sınava başvuracak adaylarda, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümlerinden ve YÖK tarafından denkliği kabul edilen bölümlerden mezun olma şartı aranıyor.

Adayların idari müfettiş yardımcılığı için KPSS P48 puan türünde, teknik müfettiş yardımcılığı için ise KPSS P3 puan türünde 80 ve üzeri puan almış olması ve 35 yaşı doldurmamış olması gerekiyor.

İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile süresi içinde (07.11.2021 günü saat 23.59’a kadar) yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak. Adayların talep edilen bütün belgeleri sisteme eksiksiz yüklemeleri gerekiyor. Şahsen ve posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek.

Yolcu ve çevre dostu havalimanı işletmeciliğinde bir dünya markası haline gelen Kuruluşumuzda işletmecilik bakımından özellik arz eden teknik nitelikli hizmetlerin verilmesi, bu alanda teknik bilgi ve donanıma sahip müfettiş istihdamını zorunlu hale getirdi. Vizyoner bir yaklaşımla hazırlanıp 3 Şubat 2021 tarih ve 31384 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle DHMİ’de Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının yanı sıra mühendis ve mimarların da müfettiş yardımcısı olarak istihdam edilmelerinin yolu açılmıştı.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER