Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
10.09.2021
Yazı Boyutu
A

DHMİ SPOR’UN YENİ YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İ ZİYARET ETTİ



Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Spor Kulübü’nün 19. Olağan Genel Kurulu sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Cevat Taner Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YK Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin'i ziyaret etti.

Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Kulübün faaliyetleri hakkında bilgi alan Genel Müdürümüz Keskin de yeni kulüp yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Genel Müdürümüz Keskin’in ardından, Spor Kulübü Yönetim Kurulu, YK Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş, YK Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak, Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci, Genel Müdür Yardımcısı Enes Çakmak’a ziyarette bulundu.

456 üyesi bulunan DHMİ Spor Kulübü futbol, voleybol ve masa tenisi olmak üzere üç branşta faaliyetlerine devam ediyor. Kulübümüz futbolda; U17,U19 ve amatör takım olmak üzere 62 lisanslı sporcu, Mini, Midi, Küçük, Yıldız A, Yıldız B ve Genç olmak üzere 150 sporcu, masa tenisi branşında 10 sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor.

VOLEYBOL TAKIMIMIZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Birçok önemli sporcuyu ülkemize kazandıran kulübümüz bünyesindeki takımlar, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Voleybol branşında kızlar Yıldız A takımımız, geçen yıl grubunda birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Kocaeli'de yapılan müsabakalar sonucunda profesyonel takımlarla mücadele ederek Türkiye 16.’sı oldu.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER