Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
18.09.2022
Yazı Boyutu
A

DHMİ, TAŞKENT'TE DÜZENLENEN "TalentforBIZ” ETKİNLİĞİNE KATILDI



Uluslararası başarılarılara imza atan Türk kuruluşları ve şirketlerinin iş fırsatlarını tanıttığı "TalentforBIZ” kariyer etkinliği Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin organizasyonuyla Taşkent'te düzenlenen etkinliğe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının himayelerinde DHMİ de katılım sağladı. Etkinliğe Kuruluşumuz adına Genel Müdür Yardımcımız Enes Çakmak başkanlığındaki heyet katıldı. 

Büyük ilgi gören DHMİ standını ziyaret eden Özbek öğrencilere, küresel bir marka haline gelen, hizmet ve projeleriyle başarıdan başarıya koşan kuruluşumuz ve Türk Sivil Havacılığı hakkında bilgi verildi.

TalentforBIZ, TÜRKİYE'NİN DÜNYA ÇAPINDAKİ YETENEKLER İÇİN CAZİBE MERKEZİ OLMASINI AMAÇLIYOR

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle düzenlenen TalentforBIZ, Türkiye’nin dünya çapındaki yetenekler için bir cazibe merkezi haline gelmesini destekleyen kariyer etkinlikleri olarak önemli bir misyona sahip.

TalentforBIZ, uluslararası alanda faaliyet gösteren ülkemizin değerli markalarına her milletten yetenekler ile buluşma fırsatı sağlamayı hedefliyor.

Türk kurum,  kuruluş ve şirketleri bu etkinliklerde, genç yetenekleri kariyer fırsatlarından haberdar etme, kurumlarını ve ülkemizi tanıtma fırsatı buluyor. 

2022 yılının ilk yarısında Hollanda, İngiltere ve Almanya’da düzenlenen TalentforBIZ, Özbekistan'dan sonra, Malezya, Endonezya ve Amerika’da da gerçekleştirilecek.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER