Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
12.03.2024
Yazı Boyutu
A

DHMİ TEFTİŞ KURULUNA YENİ ATANAN MÜFETTİŞ YARDIMCILARININ YEMİN TÖRENİ YAPILDI



Kurumumuz Teftiş Kurulu Yönetmeliği çerçevesinde yapılan yazılı ve sözlü sınavı sonucunda başarılı olan ve ataması yapılan müfettiş yardımcıları Tuğçe Özdemir, Batıkan Burak Karadeniz, Barış Kasap ve Selim İşler yemin ederek görevlerine başladı.

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin, müfettiş yardımcılarına başarı ve hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra denetim görevinde ödüllendirmenin önemini vurguladı.

MÜFETTİŞ YARDIMCILARININ YEMİN TÖRENİ

Genel Müdürlük Mavi Salonda yapılan yemin töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra söz alan Teftiş Kurulu Başkanı Erdinç Kahraman 2019, 2021 ve 2023 yıllarında yapılan yarışma sınavlarıyla yapılan atamalarla, Teftiş Kurulunun çok daha güçlü bir yapıya kavuşturulduğunu ifade etti. Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde 03/02/2021 tarihinde yapılan değişiklikle, mühendislik eğitimi almış müfettiş yardımcılarının Teftiş Kuruluna katılımının sağlandığı, böylelikle önemli bir eksikliğin giderildiğini belirten Kahraman, yeni atanan müfettiş yardımcılarının Kurumumuza ve Devletimize faydalı olması temennisiyle başarı dileğinde bulundu.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER