Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
26.11.2020
Yazı Boyutu
A

DHMİ UÇUŞ REHBERİ UYGULAMASINA “ÇEK GÖNDER” ÖZELLİĞİ EKLENDİ



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün geliştirdiği ‘yolcu dostu’ mobil uygulama Uçuş Rehberim’e “Çek Gönder” ve “Hes Kodu Sorgula” özellikleri eklendi.

Kullanıma açıldığından beri yolcuların yoğun ilgi gösterdiği Uçuş Rehberim uygulaması kurumsal imkânlarla geliştirilmeye devam ediyor. Uygulamaya eklenen “Çek Gönder” ve “Hes Kodu Sorgula” özellikleri yolculara büyük kolaylık sağlayacak.

ÇEK GÖNDER İLE HIZLI ÇÖZÜM 

Yolcular “Çek Gönder” hizmeti ile mobil uygulamadaki bölüme ekleyecekleri fotoğraflı şikayet, istek ya da taleplerini direkt olarak DHMİ İletişim Merkezi’ne (444 34 64)  iletebilecekler. Bu sayede ilgili birimlere hızlı bir şekilde iletilecek olan yolcu talep ve sorunları çözüme kavuşturulacak.

Bilindiği gibi COVID 19 önlemleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından verilen HES KODU’nun uçuş öncesinde ibrazı gerekiyor. Bu kod bakanlığın ‘‘Hayat Eve Sığar’’ isimli uygulamasından alınıp yine bu uygulama üzerinden sorgulanabiliyor. Uygulamaya eklenen yeni özellik sayesinde yolcular HES kodunu ‘‘Uçuş Rehberim’’ üzerinden de sorgulayabilecek.

YOLCU DOSTU UYGULAMA UÇUŞ REHBERİM

Uçuş Rehberim’de hayatı kolaylaştıran daha birçok özellik var. Uygulama ile havalimanlarında ücretsiz internetten faydalanılabiliniyor. Uçuş Bilgileri özelliği ile uçuşlar canlı olarak takip edilirken, 'Aracım Nerede?' hizmeti ile de havalimanlarına aracını park eden yolcular araçlarını aramadan rahatlıkla bulabiliyor. Yolcu dostu Uçuş Rehberim uygulaması Google Play ve App Store’dan indirilebiliyor.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER