Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
8.09.2021
Yazı Boyutu
A

DHMİ'DE PROJE, HİZMET TAKİP VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI



DHMİ’de Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin başkanlığında hizmet, proje ve yatırımlarla ilgili genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

YK Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin’in konuşmasıyla başlayan toplantıda, YK Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş, YK Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak, Genel Müdür Yardımcısı Enes Çakmak ve Daire Başkanları hazır bulundu, Havalimanı Başmüdürleri ile Havalimanı Müdürleri toplantıya online görüntülü bağlantı ile katıldı.

DHMİ Genel Müdürlük Mavi Salonda gerçekleştirilen toplantıda devam eden ve planlanan projeler görüşüldü, havalimanlarının sorunları ve bunlara yönelik çözümler değerlendirildi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla özellikle havacılık sektörünün zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Genel Müdürümüz Keskin “süratle hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalar sayesinde Türk havacılığı bu dönemde başarılı bir sınav verdi. Aldığımız önlemler sayesinde, süreç çok etkin bir şekilde yönetildi, salgının açtığı yaralar hızla sarıldı. Havacılığımız dünyanın zirvesindeki günlerine dönüyor” şeklinde konuştu. Keskin, son dönemde havalimanlarımızda gerçekleşen trafiklerin salgın öncesi seviyesine oldukça yaklaştığını belirtti.

“İlke edindiğimiz çevreye duyarlı ve ‘yolcu dostu’ hizmet anlayışıyla geliştirdiğimiz projelerimize, tüm havalimanlarımızı kapsayacak şekilde, kararlılıkla sürdürüyoruz” diyen Keskin devleti temsil eden bir kuruluş olarak devletin şefkatini yansıtmanın, yolcu memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için gayret göstermenin önemine değindi.

Keskin, özellikle yıl içinde tamamlanması planlanan Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası, Tokat Havalimanı ve Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili Daire Başkanlarından ayrıntılı bilgi aldı, konu ile ilgili talimatlarını iletti.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER