Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
1.02.2024
Yazı Boyutu
A

DHMİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ “ÜST YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI” YAPILDI



DHMİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, Kalite Yönetim Sistemi (KYS) 2023 yılı çalışmalarının ele alındığı  'Üst Yönetimin Gözden Geçirme' toplantısı gerçekleştirildi.

DHMİ Genel Müdürlüğünün Kalite Yönetim Sisteminin amacına uygunluğunu, yeterliliğini ve etkinliğini sürdürmesini ve stratejik amaçlarıyla uyumluluğunu güvence altına almak için planlı aralıklarla düzenlenen toplantıya; Genel Müdür Yardımcılarımız Fatih Çakmak, Enes Çakmak ve Dr. Cengiz Paşaoğlu ile Daire Başkanları, Daire Başkan Yardımcıları ve diğer ilgililer katıldı.

Misyonu, vizyonu, temel ilke ve değerleri ile stratejik hedefleri doğrultusunda, uçuş, can ve mal emniyetini ulusal ve uluslararası mevzuat ve standartlara uygun olarak en üst düzeyde sağlamak üzere tüm çalışanların bilinçli katılımıyla Kalite Yönetim Sistemi performansını sürekli iyileştirerek sistemi sürdürülebilir kılmayı kalite politikası olarak belirleyen DHMİ, bu hedefe ulaşmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. 

Toplantıda, üst yönetim tarafından önceki toplantıda alınan kararlar bu açıdan değerlendirilerek iç ve dış konularla ilgili değişiklikler, kalite yönetim sisteminin performansı, ihtiyaç duyulan kaynaklar, risk ve fırsatları belirleme faaliyetlerinin etkinliği ve iyileştirme faaliyetleri görüşüldü.

Toplantıda yapılan gözden geçirmeler ve değerlendirmeler neticesinde Kalite Yönetim Sistemine yönelik değişiklik ihtiyaçları, iyileştirme için fırsatlar ve ihtiyaç duyulan kaynaklara yönelik kararlar alındı.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER