Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
14.01.2021
Yazı Boyutu
A

EMEKLİYE AYRILAN YÖNETİM KURULU BÜRO MÜDÜRÜ BURHAN TANRIKOL’DAN VEDA ZİYARETİ



Kuruluşumuzda uzun yıllar önemli görevlerde bulunan Yönetim Kurulu Büro Müdürü Burhan Tanrıkol emekliye ayrıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, kendisini makamında ziyaret eden Tanrıkol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Burhan Tanrıkol’un,  sıkı bir memuriyet disiplini ve ketumiyet gerektiren görevini layıkıyla yerine getirmenin huzuru ile emekliliği hak ettiğini belirten Keskin şöyle konuştu: “Bugün kuruluşumuza büyük katkı ve emeği bulunan,  önemli görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmiş bir mesai arkadaşımızı uğurluyoruz. Hüzünlüyüz, ama ona gönlümüz ve kapımız hep açık olacak. Kendisine kalbî teşekkürlerimi iletiyor, hizmet bayrağını devralan ekibine başarılar diliyorum. Bundan sonraki hayatında ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ediyorum. Yüce Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Görüşme sırasında memnuniyetini dile getiren Burhan Tanrıkol da, DHMİ çatısı altında çalışmanın kendisi için büyük bir şeref olduğunu dile getirdi.

DHMİ’nin büyük bir aile olduğunu anlatan Tanrıkol, “Kuruluşumuz hayata geçirdiği büyük proje ve hizmetleriyle bir dünya markası haline gelen örnek bir kurum. Böyle seçkin bir kurumda onurumla görev yapıp emekliliği hak etmenin verdiği mutluluk ömrüm boyunca benimle olacak.” sözleriyle duygularını ifade etti.

​1956’da Çorum Sungurlu’da dünyaya gelen Burhan Tanrıkol, 1983 yılında göreve başladığı DHMİ Genel Müdürlüğü APK (Strateji Geliştirme) Daire Başkanlığında, 1983 - 1986 döneminde Yatırım ve İzlem Memurluğu,1986 - 1994 arası Koordinasyon şefliği, 1995 - 2008 arası İstatistik ve Arşiv Müdürlüğü, 2008 - 2009 arası Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerini yerine getirdi.

Aralık 2009 yılında Yönetim Kurulu Büro Müdürlüğü görevine atanan Tanrıkol, emekli olduğu 1 Ocak 2021 tarihine kadar bu görevi başarı ile yerine getirdi.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER