Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
10.11.2022
Yazı Boyutu
A

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ



Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. yılında DHMİ Genel Müdürlüğünde yapılan törenle anıldı.

Törene Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız ve Genel Müdürlük çalışanlarımız katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Vefat yıl dönümü münasebetiyle bir araya geldiğimiz Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin desteği ile kazandığı büyük zaferin ardından kurduğu Cumhuriyeti yeni nesillere emanet etmiştir.

Gücünü milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olması, en büyük hazinemiz millî ve manevi değerlerin yaşatılmasına ve genç nesillere aktarılmasına bağlıdır. 

Bize emanet edilen Cumhuriyeti, Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerini hayata geçirerek daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun mega projelerle ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda geleceğe koşumuzu sürdürme azmindeyiz.

Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele'nin tüm kahramanlarını ve canlarını tereddütsüz feda ederek bu toprakları bize ebedî vatan kılan bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Yüce Allah mekânlarını cennet eylesin, ruhları şad olsun.”

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER