Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.07.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI FATİH ÇAKMAK GÖREVE BAŞLADI



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığı ve YK üyeliğine atanan Fatih Çakmak görevine başladı.

DHMİ Genel Müdürlük Mavi Salon’da gerçekleştirilen devir teslim törenine Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Genel Müdür Yardımcılarımız İsmail Selay Mürey, Erhan Ümit Ekinci, Fatih Çakmak ve Daire Başkanlarımız katıldı.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, İsmail Selay Mürey'in ağustos ayında DHMİ'deki kırk ikinci yılını dolduracağını söyleyerek, yaptığı hizmetlerden ötürü Mürey'e kuruluşumuz adına teşekkür etti. Mürey'in çalışmaları ile kuruma büyük katkı sağladığını anlatan Keskin, "Ben hepinizin huzurunda kendisinden razı ve mutlu bir şekilde helallik diliyorum. Bütün camiamız adına İsmail Selay Bey’i başarılı geçmişi için tebrik ediyorum. İnşallah ardından onun yerini dolduracak nice genç arkadaşımız gelecektir.  Bilindiği üzere bu bir bayrak devir teslimi. Bayrağı devralacak arkadaşımız Fatih Bey’e de şimdiden başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Genel Müdür Yardımcısı İsmail Selay Mürey de DHMİ'de 1979 yılında göreve başladığını söyleyerek, kurumumuzda sırasıyla üstlendiği görevleri anlattı.

Bütün iş hayatının DHMİ çatısı altında geçtiğini ifade eden Genel Müdür Yardımcımız Mürey, " İyi kötü, acı tatlı günlerimiz geçti burada. İdarecilik hayatımda kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Tüm arkadaşlarımdan da haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Göreve geldiği günden itibaren çok uyumlu bir şekilde çalıştığımız Sayın Genel Müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci de, İsmail Selay Mürey'in ömrünün üçte ikisini kuruluşumuza hizmet ederek geçirdiğini belirterek, "Dile kolay tam 42 yıl havacılığa adanmış bir ömür. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah hepimize inşallah böyle tertemiz bir şekilde bulunduğumuz görevlerden ayrılmayı nasip eder. Bundan sonraki yaşamana sağlık ve huzur diliyoruz. Aramıza yeni katılan Fatih Beye de başarılar diliyoruz. İnşallah kuruluşumuza güç katacak.  Allah muvaffak etsin. " ifadelerini kullandı.

Görevi İsmail Selay Mürey'den devralan Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak da DHMİ'nin çok büyük bir aile olduğunu söyleyerek, böyle bir ailenin ferdi olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin'in ulvi değerleri yüksek bir yönetici olduğunu anlatan Çakmak, başta Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin olmak üzere, tüm DHMİ ailesine böyle bir tanışma ortamına vesile olunduğu için teşekkür ederek şöyle konuştu:

 "Sayın Genel Müdürümüzün de ifade ettiği gibi bu bir bayrak devir teslimi. Bayrağı düşürmeden bizden sonrakilere teslim etme hedefimiz var. Rabbim mahcup eylemesin. Görevi devraldığım Selay Bey’e bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum, tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. "

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER