Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
10.11.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ



Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümü münasebetiyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde anma programı düzenlendi.

Programa Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız ve genel müdürlük çalışanlarımız katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kıymetli mesai arkadaşlarım, bugün burada şanlı Kurtuluş Destanımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.

“Her nefis ölümü tadacaktır” ilahî hükmünün bilincinde bir şahsiyet olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünü vakfettiği aziz milletimizden ve geleceği emanet ettiği Türk Gençliğinden beklentisini şu nasihat ve vasiyetiyle veciz bir şekilde dile getirmiştir.

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."

İstikbâli göklerde arayan bir anlayışla Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza atan, şanlı bayrağımızı dünyanın her yerinde layıkıyla temsil etmenin gururunu yaşayan bir kuruluş olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olması için büyük bir azim ve gayretle geleceğe koşumuzu sürdürüyoruz.

Tarihimizin ihtişamlı günlerini 21. asra taşıyarak ülkemizi bölgesinde öncü, küresel bir güç haline getirmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonu ve desteği ile daha büyük eserleri ülkemize kazandırmak en büyük gayemizdir.

Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yâd ediyorum. Yüce Allah mekânlarını cennet eylesin, ruhları şad olsun.”

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER