Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
15.05.2024
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN’İN 15 MAYIS DÜNYA HAVACILIK BİLGİ YÖNETİMİ GÜNÜ MESAJI



Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçirerek Türkiye'nin dünya sivil havacılığında öncü bir konuma yükselmesini sağlamanın gururuyla, daha da büyük başarılara imza atmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Havacılığımızın altın devri olarak tarihe geçen son 22 yılda tüm yurdu ağ gibi saran modern havalimanlarımızda insan odaklı işletmecilik anlayışını hâkim kıldık; yaklaşık 1 milyon km2’lik hava sahamızın yönetiminde de tüm dünyada örnek gösterilen üstün bir seviyeye ulaştık.

Bu parlak neticeleri almamızda, bilgi çağında elektronik altyapımızı sürekli geliştirmemizin, yerli ve millî sistemleri tasarlayıp uygulamamızın, bilgi yönetimine daima önem ve öncelik vermemizin büyük payı vardır.

Bu vizyon doğrultusunda görev yapan Havacılık Bilgi Yönetimi uzmanlarımız, son teknoloji sistem, donanım ve yazılımlar ile donatılmış Havacılık Bilgi Sistemlerimizi maharetle kullanarak, uçuşun tüm aşamalarında ihtiyaç duyulan tüm havacılık bilgilerini, doğru zamanda, doğru yerde, doğru formatta ve dijital ortamda kontrolör, pilotlar ve ihtiyaç duyan diğer görevlilere sunarak, doğru ve kapsamlı bilgi akışını sağlamaktadırlar.

Bu özel gün vesilesiyle, sivil havacılığımızın bugün ulaştığı parlak seviyede emeği büyük olan DHMİ ailesinin tüm fertlerine teşekkür ediyor; “uçuş emniyeti, havacılık bilgi yönetimi ile başlar” düsturu ile gece gündüz fedakârca görev yapan değerli Havacılık Bilgi Yönetimi Uzmanlarımızın “15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü”nü kutluyorum.

 

Dr. Hüseyin KESKİN

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı

ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER