Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
1.03.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 1 MART HAVALİMANLARI GÜVENLİK MEMURLARI GÜNÜ MESAJI



Türk sivil havacılığını dünyanın zirvesine taşıyan, çevre ve yolcu dostu projeleri eşsiz başarılarla pekiştiren DHMİ’nin önceliği her daim havacılık emniyeti ve uçuş güvenliği olmuştur. Aziz milletimizin havacılık alanındaki güven duygusunu daimi hale getirmek ve kalıcı izler bırakmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Geride bıraktığımız 18 yılda ülke çapındaki tüm havalimanlarımızı üst düzey sistemlerle donatmanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ve 2023 hedeflerimizle DHMİ geleceğe uçuyor. İnsana değer veren, yarını düşünen, ulaştırmak için büyüyen ve gelişen personelimiz ile geleceğe uzanmaya, yüksek itimat duygusunu yansıtmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle, 5 Aralık günü evlerinde çıkan yangında eşi ve iki çocuğunu kahramanca kurtardıktan sonra diğer iki çocuğunu da kurtarmak isterken onlarla birlikte hayatını kaybeden Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’mızda güvenlik görevlisi olarak çalışan mesai arkadaşımız Özgür Murat‘ı ve iki evladını da rahmetle anıyorum.

Havacılık emniyeti ve uçuş güvenliğinin ilk adımını havalimanlarımızda başlatan, görevlerinin öneminin bilinciyle pandemi sürecinde dahi fedakârca çalışan mesai arkadaşlarımın "1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin Keskin
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER