Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
11.03.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN 11 MART HAVACILIK TEKNİK ELEMANLARI GÜNÜ MESAJI



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü olarak hedefimiz Türk Sivil Havacılığını dünyanın zirvesine taşıyarak, ülkemizi bu anlamda lider konuma yükseltmektir. Hayata geçirdiğimiz çevre ve yolcu dostu büyük projeler ve yatırımlarla bu hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bir yandan Cumhuriyet tarihimizin en büyük eserlerini hayata geçirmiş olmanın gururunu yaşarken diğer yandan omuzlarımızdaki sorumluluğun bilinciyle havacılık sektörümüzü geleceğe taşıyoruz. Sivil havacılığımız bugün tüm dünyanın imrenerek baktığı ve parmakla gösterdiği bir konuma geldi.

Sadece proje ve yatırımlarla değil yolcuların ve hava trafiğinin güvenliği noktasında da ülkemiz adından sıkça söz ettiriyor. Dünyanın en saygın hava yolu şirketleri hava sahamızı ve havalimanlarımızı tercih ediyor.

Bütün görev alanlarımızda ulaştığımız bu yüksek başarıda hiç kuşkusuz teknik elemanlarımızın büyük payı var. Çünkü donanım, alt yapı, araç, tesis, malzeme ve ekipmanların sorunsuz olarak faal halde tutulması için mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışıyorlar.

Bütün teknik personelimiz, görev ve sorumluluklarını özveriyle yerine getirerek gücümüze güç katıyor. Gelişen ve değişen teknoloji karşısında sürekli kendilerini yenileyerek, sivil havacılığımızın geleceğinin en önemli mimarları arasında yer alıyorlar.

Tüm dünyayı etkileyen Koronovirüs (COVID-19) salgınında dahi hava yolu hizmetlerinin aksamaması, yolcuların konforu ve güvenliği için özverili bir şekilde görev yapan tüm teknik personelimizin, "11 Mart Havacılık Teknik Elemanları Günü”nü kutluyor; başarılarının devamını diliyorum.

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER