Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
19.05.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI



19 Mayıs 1919 aziz milletimizin yeniden ayağa kalkışının ilk kıvılcımıdır. 

Samsun'da başlayıp büyük zaferle neticelenen Millî Mücadele, iman dolu göğsünden başka serhaddi kalmayan bir milletin tüm mazlum halklara örnek teşkil eden şanlı şahlanış destanıdır. 

İstanbul’un Fethi’nden Malazgirt’e, Çanakkale’den Kut'ül Amare’ye kadar sayısız zafere imza atmış olan milletimiz, Kurtuluş Savaşı’nda da destansı bir kahramanlık sergilemiştir. Her bir ferdi bedrin aslanları kadar şanlı olan ordumuzun yedi düvele karşı kazandığı bu eşsiz zafer, daha sonra karşılaştığımız çetin sınavlarda da aziz milletimize ilham vermiştir. Devletimizi dış destekle içerden çökertmeye yeltenen hain FETÖ'ye karşı yazılan 15 Temmuz destanımız da bu asil ruhun tekrar şahlanışıdır.

Kuruluş olarak, Gazi Mustafa Kemal tarafından gençliğe emanet edilen Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için azim ve kararlılıkla çalışıyor, ülkemizi dünyanın zirvesine taşıyan çevre ve yolcu dostu büyük proje ve eserlerle geleceğe yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. 

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın emsalsiz vizyonu ve Bakanlığımızın öncülüğünde Türkiye ulaşımda özellikle son 19 yılda en başarılı dönemini geçirmektedir. Türkiye’nin havalimanı otoritesi olarak biz de havacılığımızı Avrupa’nın zirvesine çıkaran İstanbul Havalimanı başta olmak üzere, dünyanın imrenerek baktığı projeleri hayata geçirerek bu tarihi başarıya katkıda bulunmanın övüncünü yaşamaktayız. Teknolojik dönüşümü yakından takip eden, yenilikçi kuruluşumuz ve gençlik enerjimizle 2023 hedeflerimize kanatlanıyoruz. Bu vizyonumuzu paylaşan, değerlerimize sahip çıkan gençlerimize daha büyük hizmetler ve olanaklar sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

"Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" anlayışıyla spor kulübümüzde voleybol, futbol, masa tenisi, tekvando branşlarında faaliyet gösteren 208 sporcu gencimizi gönülden destekliyor; başarılarıyla gurur duyuyoruz.

Bu düşüncelerle gençlerimiz ve aziz milletimizin “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını ve mukaddes şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER