Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
20.10.2021
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN “20 EKİM DÜNYA HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ GÜNÜ” MESAJI



Türk havacılığını dünyanın zirvesine taşımak vizyonuyla, 2021 yılında çevre ve yolcu dostu havalimanlarımızda hizmet verdiğimiz yolcu sayınının yüz milyonu aştığı bu günlerde, Türkiye’yi Avrupa hava sahası trafiğine en çok katkı sağlayan ülkelerden biri haline getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Avrupa’da yılın ilk 7 ayındaki en yoğun 10 havalimanı listesinde 3 havalimanımızın yer alması, havacılığımızın Avrupa’nın zirvesindeki şanlı günlerine dönmeye başladığının işaretidir.

Her kademede titizlikle görev yapan mesai arkadaşlarımızın kararlılıkla sürdürdüğü çalışmalar, Millî Teknoloji Hamlesi doğrultusunda ürettiğimiz yerli ve millî projelerimiz, dijital dönüşüme entegrasyonu kolaylaştıran yenilikçi uygulamalarımız ve 2023 vizyonumuzla Türk havacılığının parlayan yıldızı DHMİ yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerini hayata geçirmenin haklı gururuyla ülkemize yeni başarılar kazandırma hedefi, çalışmalarımıza ilham veriyor.  Elde ettiğimiz başarılarda misafirlerimizin konforlu seyahatlerini ve uçuş güvenliğini sağlamak için gece gündüz gayret gösteren Hava Trafik Kontrolörlerimizin payı her türlü takdirin üzerindedir.

Bu vesileyle sivil havacılıkta lider konumuna gelmemizde büyük katkıları olan Hava Trafik Kontrolörlerimizin 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü’nü kutluyor; üstün başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

 

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER