Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
19.10.2020
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN '20 EKİM DÜNYA HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİ GÜNÜ' MESAJI



​Yolcu memnuniyetini ve uçuş güvenliğini sağlamak, DHMİ olarak işletmecilik anlayışımızın temelini oluşturuyor. Türkiye’nin dört bir yanında hizmete sunduğumuz modern havalimanları ve hayata geçirdiğimiz dünya devi projelerin özünde bu anlayış yatıyor.

Yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda; Türkiye’yi Avrupa hava sahası trafiğine en çok katkı sağlayan ülkelerden biri haline getirmiş olmanın ve ülkemizin önemli yatırımcı kuruluşları arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Kuruluş olarak imza attığımız Cumhuriyetin en büyük havacılık projelerinin altında şüphesiz DHMİ ailesinin ortak aklı, emeği, alın ve akıl teri var. Her kademede titizlikle görev yapan mesai arkadaşlarımızın gayretleriyle, güzel ülkemize inşallah daha görkemli eserler kazandıracağız.

Sivil havacılıkta lider konumuna gelmemizde büyük katkıları olan hava trafik kontrolörlerimizin 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü’nü kutluyorum. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde göstermiş oldukları üstün gayret için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu düşüncelerle, havacılıkta dünyada lider konuma gelmemiz için 7 gün 24 saat fedakârca hizmet sunan, 1 milyon km2’lik hava sahamızı havacılık emniyeti ve uçuş güvenliğinden taviz vermeden yöneten hava trafik kontrolörlerine, bu özel gün vesilesiyle bir kez daha takdir ve tebriklerimi iletiyor ve başarılarının devamını diliyorum.
 
Hüseyin Keskin
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER