Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
5.03.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 5 MART ARFF MEMURLARI GÜNÜ MESAJI



Değerli mesai arkadaşlarım,

Türk havacılığını dünyanın zirvesine taşıyan Türkiye’nin havalimanı otoritesi olarak bugüne kadar birlik beraberlik içinde çok büyük başarılara imza attık. Cumhurbaşkanımızın eşsiz 2023 vizyonuyla paralel büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar ve yatırımlarımızla DHMİ çalışıyor, Türkiye geleceğe güvenle uçuyor!

Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele (ARFF) birimimiz, Yangın Söndürme Simülatör Tesislerinde uluslararası düzeyde aldığı eğitim ve teknolojik dönüşüm yeteneği ile Avrupa’nın en güçlü ARFF teşkilatı konumuna geldi. Pandemi koşullarında dahi uluslararası standartlarda eğitimler alan, ülkemizi başarılarıyla gururlandıran fedakâr personelimiz havalimanlarımızda 7 gün 24 saat görev başında. 11.02.2021 tarihinde Geyikli’de çıkan Ro Ro gemisi yangınında ARFF ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahalesi diğer birçok kurtarma faaliyetinde olduğu gibi büyük takdir topladı. Bu vesileyle sadece yurt içinde değil gerekli durumlarda yurt dışında da kurtarma hizmeti veren kıymetli mesai arkadaşlarıma üstün başarıları için teşekkür ediyorum.

Hayat kurtarmak gayesiyle her koşulda korkusuzca gayret göstererek, yurt içi ve yurt dışında büyük başarılara imza atan fedakâr ARFF memurlarımızın “5 Mart ARFF Memurları Günü”nü kutluyor; üstün başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER