Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.06.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 6 HAZİRAN APRON TRAFİK VE RAMP GÖREVLİLERİ GÜNÜ MESAJI



Türkiye’yi sivil havacılıkta dünyanın zirvesine taşımayı hedefleyen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) olarak, azim ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Dünyanın en prestijli havacılık projelerini hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle son 19 yılda Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarına imza atarak 2023 hedeflerimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz.

Bugün Türkiye, havacılık sektöründe tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği bir noktaya ulaşmış durumda. Ülkemizin dört bir yanını saran ileri teknolojiye sahip ve yolcu dostu havalimanlarımıza, tüm dünya gıpta ederek bakıyor.

Bu büyük başarıdaki en büyük pay hiç şüphesiz gece gündüz fedakârlıkla çalışan, DHMİ ailesinin değerli personeline aittir. Alanında uzman, liyakat ve tecrübe sahibi ve sorumluluğunun bilincindeki çalışma arkadaşlarımız sayesinde daha büyük başarılara imza atacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.

Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimiz, yolcularımıza sunduğumuz kusursuz hizmet ağının önemli bir parçasını oluşturuyor. Diğer birimlerimize sundukları bilgi akışı ile onların adeta pistteki gözü olan  Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimiz çok önemli bir görevi ifa ediyor.

Uçakların yerdeki hareketleri ve park işlemlerinin başarıyla yerine getirilmesini, yolcu ve yük transferlerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan bu kıymetli mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

Gerek bilgi, tecrübe ve yetenekleriyle gerekse özverili çalışmalarıyla havacılık sektörümüze hizmet eden Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimizin "6 Haziran Apron Trafik ve Ramp Görevlileri Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER