Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
8.03.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI



Milletimiz için en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsur olan kadınlar toplumun temeli aile müessesesinin mimarlarıdır.

Zaferlerle taçlandırdığımız bağımsızlık mücadelelerimizde ve şanlı 15 Temmuz destanının yazıldığı gecede kahramanlıklarıyla tarihe geçen kadınlarımız, hayatın her alanında elde ettikleri eşsiz başarılarla yolumuzu daima aydınlatmıştır.

Günümüzde bu başarılara yenilerini ekleyen, bayrağımızı pek çok alanda başarıyla dalgalandıran kadınlar, gurur kaynağımız olmaya devam ediyorlar.

Ülkemizin ihyası, başarılarımızın devamı kadınların toplumsal refahını artırmakla mümkündür. Bu anlayışla kadınların şiddete maruz kalmadıkları daha huzurlu, güvenli, rahat bir çalışma ortamı sağlamak ve her kademede fırsat eşitliği sunmak için verdiğimiz mücadeleyi ise kararlılıkla sürdüreceğiz.

Kuruluşumuzda ve havacılık sektöründe çalışan tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü" ile “Dünya Havacı Kadınlar Haftası”nı kutluyor; kadına yönelik her türlü fiziksel ve psikolojik şiddeti lanetliyorum.

 

Hüseyin Keskin
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER