Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
13.05.2021
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI



Rahmet ve bereketin her yeri kuşattığı, bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan, büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar; insanlar arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlıkların yerini muhabbete bıraktığı pek müstesna günlerdir.

Kardeşliğimizin değerini her zamankinden daha çok bilmemiz gereken bu manevî iklimde Filistin’de yaşananlara karşı sessiz kalmamalıyız. Ramazan-ı Şerif’in son günlerinde mukaddes mabedimize ve Filistinli kardeşlerimizin yurtlarına, özgürlüklerine, ibadetlerine karşı başlatılan barbarca saldırıları şiddetle kınıyorum. 

Peygamber Efendimiz’in aziz hatırası Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’te hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Maalesef bu Ramazanı da geçen sene olduğu gibi  pandeminin gölgesinde idrak ettik. Bu zorlu süreçte devletimizin pandemi karşısındaki güçlü mücadelesi ve milletimizin tedbirlere uyma konusundaki azmi hepimize gurur kaynağı olmuştur. DHMİ olarak bizler de yolcu ve çalışan sağlığını korumak için var gücümüzle çalışmaya, pandemi kurallarını titizlikle uygulamaya devam etmekteyiz. Bayram sonrası kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması ile tüm dünya tarafından gıpta edilen havacılığımız, tedbirlere kararlı bir şekilde riayet ettiğimiz sürece inşallah özlediğimiz ihtişamlı günlerine dönecektir.

Hayırlara vesile olması temennisi ile tüm İslam Âleminin, aziz milletimizin ve değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sağlık, afiyet ve huzur içinde nice bayramlara erişmemizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER