Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
31.12.2020
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN YENİ YIL MESAJI



Kıymetli Mesai Arkadaşlarım;

Türkiyeyi dünya havacılığının zirvesine taşımak vizyonuyla başladığımız, Covid-19 pandemisiyle mücadelede dünyaya örnek olan öncü uygulamaları başlattığımız bir yılı geride bıraktık.

Türkiyenin havalimanı otoritesi olarak; ülkemize birbirinden önemli eserler kazandırmanın, devletimizin uluslararası havacılık sektöründeki saygınlığına katkıda bulunmanın gururu, havacılığın eski günlerine dönmesi ve daha büyük başarılara ulaşma şevkiyle 2021 yılına giriyoruz.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin havacılığı durma noktasına getirdiği 2020de bu zorlu dönemden yeni normal döneme geçişte öncü olduk. Sosyal mesafe düzenine göre fiziki şartları yeniden düzenlenen, hijyen kurallarına titizlikle riayet edilen havalimanlarımızı yılın ilk 11 ayında havalimanlarımızda toplam 76.773.550 yolcuya, 979.959 uçağa hizmet verildi. Söz konusu dönemde yük trafiği 2.185.356 tona ulaştı.

Yenilikçi bir bakış açısı ile çevre ve insan odaklı proje ve yatırımlarımız, havacılığın eski günlere dönmesiyle 2021 yılında da devam edecek. Önümüzdeki yıllarda da dünya ile yarışan bir işletmecilik anlayışı ile hizmet kalitemizi sürekli arttıracak, Türkiyeyi sivil havacılığın zirvesine taşıma yolunda faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Kuruluşumuzu zirveye taşıyan vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımıza, projelerimizi gerçekleştirme konusunda desteklerini esirgemeyen Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza ve ev sahipliği yaptığımız havalimanlarımızda güvenli hava yolu taşımacılığını tercih eden milyonlarca misafirimize ayrıca teşekkür ediyor; yeni yılın size, ailenize ve sevdiklerinize başta sağlık olmak üzere afiyet ve mutluluklar getirmesini diliyorum. İnşallah hep birlikte nice başarı dolu yıllara…
 

Hüseyin Keskin

DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

 

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER