Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
16.11.2023
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ KESKİN DHMİ MİDİ VOLEYBOL TAKIMINI ZİYARET ETTİ



Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren DHMİ Midi Voleybol Takımı sporcularını ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

DHMİ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile de sohbet eden Keskin, spor kulübünün çalışmaları, sportif başarıları ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

DHMİ Spor Kulübü midi voleybol takımı, 2022-2023 sezonunda Ankara müsabakalarında şampiyon oldu. Mini voleybol takımı ise Ankara üçüncülüğünü kazandı. Midi takımımız, daha sonra düzenlenen Türkiye şampiyonasında ilk 10 takım arasına girmeyi başardı.

Kulübün altyapısı, büyük emek vererek yetiştirdiği sporcuları voleybol liglerine transfer ederek ülke voleyboluna sporcu kazandırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren kulüp bünyesinde 150 sporcu eğitim görüyor.

Önceki yıllarda da Ankara dereceleri elde eden kulübün sporcuları, Türkiye liglerinde ve yurt dışında burslu üniversitelerde okumaya hak kazandı.

KESKİN: “ VOLEYBOLCU KIZLARIMIZIN BAŞARILARIYLA İFTİHAR EDİYORUZ.”

Türkiye voleybolunun geldiği seviyenin gurur verici olduğunu ifade eden YK Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin,  Filenin Sultanları olarak milletimizin gönlünde taht kuran kadın voleybol milli takımının 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak milletimize büyük bir gurur yaşattığını hatırlatarak şöyle dedi: 

“Türk voleybolunun altyapısından gelen güçlü sporcuların, genç yaşta milli takıma kazandırılmasının ve bu sporcuların iyi bir şekilde yetiştirilmesinin meyveleri olarak görülüyor. Milli takımda yer alan birçok sporcu, henüz 20'li yaşlarının başında olmasına rağmen, dünya standartlarında bir performans sergileyebiliyor. Bu da tüm spor dallarında daha küçük yaşlarda yeteneklerin keşfedilip eğitilmesinin önemini gösteriyor. DHMİ olarak bu bilinçle spor kulübümüze gerekli imkânları sağlamaya özen gösteriyor, gençlerimize destek olmayı görev kabul ediyoruz. Kendileriyle sohbet imkânı bulduğum sevgili kızlarımızın başarı azmi beni memnun etti. Aldıkları güzel sonuçlardan ötürü kendilerini, ailelerini, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyor, şampiyonluklarla taçlandıracakları başarılarının devamını diliyorum."

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER