Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
26.01.2024
Yazı Boyutu
A

GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN, HATAY VE ÇUKUROVA HAVALİMANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU



Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Dr. Hüseyin Keskin, Hatay Havalimanı ve Çukurova Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. 

Hatay Havalimanı’ndaki yenileme ve gelişim çalışmalarını yerinde inceleyen Keskin, sosyal medya hesaplarından bu konuda yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

"Hatay Havalimanı'ndaki incelemelerimizde, asrın felaketi depremlerin ilk gününden itibaren canlarını dişine takıp fedakârca görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarımla hasbihal imkânı buldum. Depremlerde hasar gören havalimanında yürütülen “Hatay Havalimanı PAT Sahaları Onarımı ve Gelişimi İşi” hakkında ayrıntılı bilgi aldım. 

Projenin planlanan tarihte bitirilmesi ve her şeyin en güzeline layık olan Hataylıların hizmetine sunulması için var gücümüzle çalışıyoruz."

KESKİN, ÇUKUROVA HAVALİMANI'NDA

Hatay Havalimanı'ndaki incelemelerinin ardından Çukurova Havalimanı'na geçen Genel Müdürümüz Dr. Hüseyin Keskin, açılış tarihi yaklaşan bu havalimanımızdaki çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. 

Genel Müdürümüz Keskin'in,  bu konudaki sosyal medya paylaşımı da şöyle: 

"Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği, açılışı yaklaşan #Çukurova Havalimanı'nda incelemelerde bulunduk. Bölgenin turizm, ticaret ve sanayi potansiyelini artıracak olan bu gurur verici eser, dünyanın zirvesine taşıdığımız havacılığımızın gücüne güç katacak."

İnceleme gezisinde Genel Müdür Yardımcısı Murat Gül, İşletme Dairesi Başkanı Kürşat Özer, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Selçuk Karadeniz de hazır bulundu.

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER