Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
24.01.2022
Yazı Boyutu
A

HAVA SEYRÜSEFER DAİRESİ BAŞKANI MUSTAFA KILIÇ EMEKLİYE AYRILDI



Kuruluşumuzda uzun yıllar Hava Seyrüsefer Dairesi Başkanı olarak görev yapan Mustafa Kılıç emekliye ayrıldı. Kılıç için Genel Müdürlüğümüzde bir veda töreni düzenlendi. Törene katılan Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Kılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Törende bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, Mustafa Kılıç’ın DHMİ ailesi için çok önemli ve saygıdeğer bir figür olduğunu belirterek şöyle dedi: “ Mustafa Bey sadece kendi dairesinde değil Kuruluşumuzda çalışan neredeyse herkesin tanıyıp bildiği bir yönetici. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yıllarca Kuruluşumuzu başarı ile temsil etmiş bir isim. Gerek bilgi birikimi, gerek tecrübesi gerekse yönetim kabiliyeti ile hava sahası yönetimini büyük bir başarı ile gerçekleştirdi. Bugün hava sahası yönetimimizin dünyada gelmiş olduğu konumda şüphesiz onun çok büyük emeği var. Biz kendisinden çok razıydık. Bundan sonraki hayatında kendisine ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ediyorum. Yüce Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Törende konuşan DHMİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ateş de, Mustafa Kılıç ile çok uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek şöyle dedi: “ Mustafa Bey, bilgi birikimi ve disipline sahip, aynı zamanda kendini sevdiren bir yönetici. Önemli bir çevreye sahip olduğu yurt dışında Kurumumuzu ve ülkemizi çok iyi bir şekilde temsil etti. Ben kendisiyle uzun yıllar zevkle çalıştım,  onunla çalışmak gerçekten mutluluktu. Bilgi birikimini ve deneyimini herkesle paylaşırdı. Bu yüzden herkese kendini sevdirdi. Emeklilik hayatında kendisine mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Konuşmasında Mustafa Kılıç’ın ömrünü DHMİ’ye adadığını dile getiren Genel Müdür Yardımcımız Erhan Ümit Ekinci şöyle dedi: “Mustafa bey buradaki arkadaşlarımızın hepsinden daha fazla tecrübesi olan bir yöneticimiz. Görevde bulunduğu süre zarfında disipliniyle, davranışlarıyla, belki de tüm yöneticilere örnek olmuş bir şahsiyet. Ne mutlu ki daire başkanı olarak sürdürdüğü görevini yaş nedeniyle yine daire başkanı olarak neticelendirdi. Bundan sonraki hayatında da sağlıklı başarılı yıllar geçirmesini temenni ediyorum.”

Emekliye ayrılan Hava Seyrüsefer Daire Başkanımız Mustafa Kılıç da yaptığı veda konuşmasında 42 yıldır devlete hizmet ettiğini dile getirerek şunları söyledi: “ Bu güzide kuruluşta hava trafik kontrolörü olarak göreve başladım. Sonra hava trafik uzmanı olarak çalıştım. Hocalık yaptım, prosedür dizaynır olarak çalıştım. Yedi yıl hava trafik müdürlüğü yaptım. 2000 yılından bugüne kadar Hava Seyrüsefer Dairesi Başkanı olarak da görevimi ifa ettim. Bu kurumun bir bireyi olmaktan, bu kurumun bir çalışanı olmaktan her zaman kıvanç duydum. Bu kurum gerçekten bizlere çok şeyler kattı. Kuruluşumuz bugün hem yurtiçinde hem de uluslararası ortamda çok saygın bir yerde. Sizlerin destek ve çalışmasıyla çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Sayın Genel Müdürüm başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin tarafından Kuruluşumuza yaptığı hizmetlerden dolayı Mustafa Kılıç’a plaket takdim edildi.   

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER