Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.12.2020
Yazı Boyutu
A

KAHRAMAN PERSONELİMİZ İKİ EVLADIYLA BİRLİKTE YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ



Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan mesai arkadaşımız Özgür Murat, evlerinde çıkan yangında çocuklarını kurtarmaya çalışırken iki evladıyla birlikte hayatını kaybetti.

Üzücü olayla ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin, twitter hesabından taziye paylaşımı yaptı. Keskin paylaşımında “Evlerinde çıkan yangında eşini ve iki evladını kahramanca kurtardıktan sonra diğer evlatlarını da alevlerin arasından kurtarmaya çalışırken can veren Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında görevli mesai arkadaşımız Özgür Murat’a, Esmanur ve Berat’a Yüce Allah’tan rahmet dilerim” ifadelerine yer verdi.

EŞİNİ VE İKİ ÇOCUĞUNU KURTARDI

Ağrı Abide Mahallesi'ndeki iki katlı müstakil evin ikinci katında çıkan yangını fark eden mesai arkadaşımız  Özgür Murat, eşini ve iki çocuğunu alevler arasından alarak dışarı çıkardı. Evde mahsur kalan çocukları Esmanur ve Berat Murat'ı kurtarmak için yeniden alevlerin arasına giren baba Özgür Murat, evlatlarıyla yanarak hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında ağır yaralanan anne ve iki çocuğu Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER