Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
12.11.2021
Yazı Boyutu
A

HAVALİMANLARIMIZDA AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü münasebetiyle tüm havalimanlarımızda fidan dikimi seferberliği başlatıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin Twitter hesabından (@dhmihkeskin)  yaptığı paylaşımda havalimanlarında başlatılan ağaçlandırma seferberliği ile ilgili şu görüşleri dile getirdi:

“Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında çevre ve yolcu dostu tüm havalimanlarımızda başlattığımız ağaçlandırma seferberliği ile binlerce fidanı toprakla buluşturup #GeleceğeNefes olmayı bu yıl da sürdürüyoruz. #DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor”

DHMİ GELECEĞE NEFES OLUYOR

Gelişen teknoloji ve sanayileşmeyle birlikte havanın, toprağın ve suyun korunmasının, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir çevre bırakılmasının önemi her geçen gün artıyor. DHMİ, “Sürdürülebilir Çevre, Sürdürülebilir Havacılık” ilkesi doğrultusunda çevre konularındaki çalışmalarıyla öncü kuruluş olmaya devam ediyor.

DHMİ, bu kapsamda yürüttüğü birçok projenin yanında; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Millî Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da her yıl fidan dikimi gerçekleştiriyor. Kuruluşumuz, bu yıl da tüm havalimanlarımızda başlattığı ağaçlandırma seferberliği ile “geleceğe nefes” olmaya devam ediyor. Havalimanlarımız yanı sıra illerimizde fidan dikim alanı olarak belirlenen noktalarda yapılan çalışmalara da katılım sağlanıyor.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER