Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
2.03.2022
Yazı Boyutu
A

1 MART HAVALİMANLARI GÜVENLİK MEMURLARI GÜNÜ KUTLANDI



1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü, tüm havalimanlarından güvenlik memurlarının katılımıyla Şırnak Cizre'de kutlandı. 

Kutlama programına Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Erkan, Genel Müdür Yardımcımız Erhan Ümit Ekinci katıldı. Programda konuşma yapan Genel Müdür Yardımcımız Erhan Ümit Ekinci, “Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızca hayata geçirilen politikalar sayesinde, birbiri ardına gerçekleştirdiğimiz büyük eserlerle havacılığımız bugün dünya devleri arasındaki yerini almıştır.  Ülkemizin dört bir yanına inşa ettiğimiz; yolcularımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayan, modern, yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızla Türk sivil havacılığı bir dünya markası haline gelmiştir.” dedi.

Havalimanlarında ve hava trafik yönetiminde, DHMİ olarak temel prensiplerinin havacılık emniyeti ve uçuş güvenliği olduğunu söyleyen Ekinci, “Ülkemizi gelişmiş bir hava yolu ulaşım altyapısıyla buluştururken, vatandaşlarımızın da seyahatleri boyunca, konforu ve emniyeti sürekli olarak hissetmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Özellikle son 19 yılda, güvenlik alanında yaptığımız önemli yatırımlar ve havalimanlarımızı donattığımız ileri teknoloji güvenlik sistemleriyle bu hedefimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasının devamında havalimanları güvenlik memurlarına teşekkür eden Ekinci, “Havalimanlarımızın büyük bir hassasiyetle korunması için mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan fedakâr havalimanı güvenlik memurlarımızın  "1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER