Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
2.09.2023
Yazı Boyutu
A

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU'NA YERLİ VE MİLLÎ PROJELERİMİZ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ



Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen, Etimesgut Havaalanı'ndaki TEKNOFEST'e, teknoloji ve bilim meraklılarının yoğun ilgisi devam ediyor. 

Etkinliğin 3'üncü gününde TEKNOFEST alanını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na, YK Başkanı ve Genel Müdürümüz Hüseyin Keskin ve bakanlığa bağlı diğer genel müdürler eşlik etti.

Uraloğlu'na, Bakanlığımızın himayelerinde sergilenen yerli millî projelerimiz hakkında bilgi verildi. Dünya çapında ilgi gören, projelerimizle ilgili takdirlerini ifade eden Uraloğlu, TEKNOFEST'e sağlanan katılımın memnuniyet verici olduğunu belirterek şöyle dedi: "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak teknolojiye gerçekten önem veren bakanlıklardan bir tanesiyiz. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüz, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğümüz, TCDD Genel Müdürlüğümüz ve TÜRKSAT Genel Müdürlüğümüz ile buradayız stantları gezdik. Gerçekten yerli ve millî ürünler ile yazılımlar konusunda birçok aşama kat ettik. Vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi var. Bu ilgi bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Ben bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bu ilgiyi gösterdikçe biz daha iyisini yapma gücünü ve zorunluluğunu esasında üzerimizde görüyoruz."

Bakanımızın ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından (@dhmihkeskin) paylaşım yapan Genel Müdürümüz Keskin şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali #Teknofest’te Sn. Bakanımız @a_uraloglu’nu standımızda ağırlayıp, DHMİ olarak yerli ve milli teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgi verdik.”

Açıldığı günden beri teknoloji tutkunu vatandaşların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği standımıza Genel Müdür Yardımcılarımız Erhan Ümit Ekinci, Fatih Çakmak, Enes Çakmak ve Cengiz Paşaoğlu da ziyarette bulundu.

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER