Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
17.05.2024
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN'İN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI



Aziz milletimizin bağımsızlık uğruna ölümü göze aldığı, işgalci ordulara iman gücü ile göğsünü siper ederek kazandığı Kurtuluş Savaşı; tarihin seyrini değiştiren, eşi görülmemiş bir istiklal mücadelesidir.

Milletimizin hiçbir zaman esarete boyun eğmemesini; İstanbul’un Fethi’nden Malazgirt’e, Çanakkale’den Kut'ül Amare’ye sayısız zaferlerine bir yenisini daha eklemesini sağlayan bu şanlı ruhun verdiği güç ve destekle Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millî Mücadele'nin meşalesini 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakmıştır.

15 Temmuz 2016’da milletimizin iradesine, vatanımızın bütünlüğüne kast eden hain FETÖ mensuplarının milletimizce defedilmesini sağlayan, 15 Temmuz’u şanlı destanlarımızdan kılan yine aynı ruhtur.

Bu ruhtan aldığımız ilhamla, havacılığımızı dünya sivil havacılığının zirvesine taşıyan Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza atmış olmaktan, özellikle son 22 yılın ülkemiz havacılığının altın çağı olarak anılmasına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.

Ülkemizin hava ulaşımındaki liderliğini daima sürdürmesi, Cumhuriyetimizin bekası, ilelebet payidar olması için DHMİ olarak kararlılıkla çalışıyor; ülkemizin küresel boyutta, her alanda liderliğini işaret eden Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda daha büyük proje ve eserler ortaya koymak için gayret ediyoruz.

Bu düşüncelerle gençlerimiz ve aziz milletimizin “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Dr. Hüseyin KESKİN

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı

ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER