Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
12.11.2021
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN "12 KASIM DÜNYA ATSEP GÜNÜ" MESAJI



Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerini hayata geçirerek küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor; dünyanın birçok ülkesinde bulunmayan hizmet ve uygulamaları ülkemize kazandırmak için yoğun gayret gösteriyoruz.

2023 hedeflerimize her geçen gün biraz daha yaklaştığımız bu dönemde ülkemizin adını havacılığa altın harflerle yazdıran başarılar elde ediyoruz. Bu parlak sonuçlarda diğer arkadaşlarımızla birlikte Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personelimizin (ATSEP) büyük emek ve katkıları bulunuyor.

Türkiye hava sahasının emniyetli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olan yerli ve millî imkânlarla her geçen gün geliştirilen ekipmanın yanı sıra hava trafik kontrol hizmetlerinde kullanılan haberleşme, seyrüsefer ve radar sistemleri ATSEP lisanslı elektronik personeli sayesinde etkin ve sorunsuz bir şekilde çalıştırılıyor.

Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personeli tarafından havacılık elektronik ve veri işleme sistemlerinin kurulum, bakım ve onarımları gecikmeden, çağın gereklerine uygun olarak üstün kabiliyetle gerçekleştiriliyor. Sistem ve cihazlar aracılığıyla hava trafik akışı ve emniyeti ilk elden sağlanıyor.

Havacılık emniyeti ve uçuş güvenliği sağlamak gibi önemli bir misyon ile 7/24 fedakârca çalışan Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personelimizin 12 Kasım Dünya ATSEP Günü’nü kutluyor; üstün başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER