Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
24.11.2021
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN "24 KASIM HAVELTED GÜNÜ" MESAJI



Dünyada baş döndürücü bir hızla gelişmeye devam eden sivil havacılığın ülkemizin istikbali için büyük önem taşıdığının farkındayız. Bu bilinçle Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçirirken yurdumuzun dört bir yanına da modern havalimanları inşa ediyoruz.

Uçuş emniyeti ve yolcu konforunu en üst düzeyde sağlayıp, daha fazla yolcuya daha da kaliteli hizmet vermek için bütün gücümüzle çalışıyoruz.  Avrupa’da hava yolu ağına en çok trafik sağlayan hava sahalarından birisi olan 1.000.000 km2'lik hava sahamızı başarıyla yönetiyoruz.

Elde ettiğimiz bu güzel neticelerde,  havalimanları ve seyrüsefer yardımcı istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin proje, kontrol, bakım, onarımlarını yapan ve 7/24 kesintisiz işletilmesi görevini yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın katkısı büyüktür.

Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonu ve Bakanlığımızın sürekli desteği ile son 20 yılda hayata geçirdiğimiz Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerine yenilerini ekleyerek 2023 hedeflerimize yönelik koşumuzu sürdürmek temel hedefimizdir. Kuruluşumuzun bir dünya markası haline gelmesinde diğer tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte emek ve alın teri bulunan Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Bu duygularla gece gündüz demeden görevlerini eksiksiz yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın “24 Kasım HAVELTED Günü”nü kutluyorum.

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER