Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
5.03.2022
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN 5 MART ARFF MEMURLARI GÜNÜ MESAJI



DHMİ olarak bugüne kadar birlik beraberlik içinde ekip ruhuyla çok büyük başarılara imza attık. Ülkemizin adını havacılıkta temsil ettiğimiz her alanda zirveye yazdırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz birimlerimizden biri de ARFF birimimiz. En ileri metotlarla eğitimlerini tamamlayan uzman personeli, en üst düzeyde teknolojik donanımı ve araç gereçleriyle Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele (ARFF) birimimiz, Avrupa’nın en güçlü̈ ARFF teşkilatı konumuna geldi. Pandemi koşullarında dahi uluslararası standartlarda eğitimler alan, ülkemizi başarılarıyla gururlandıran fedakâr personelimiz havalimanlarımızda 7 gün 24 saat görev başında. Tüm dünyada adından söz ettiren ARFF teşkilatımız gerekli durumlarda sadece yurt içinde değil, yurt dışında da uçak kurtarma hizmeti veriyor.

Gerektiğinde hayat kurtarmak için canlarını tereddüt etmeden tehlikeye atan, yurt içi ve yurt dışı görevlerindeki başarılarıyla ve başarılarını taçlandırdıkları dünya çapında ödülleriyle göğsümüzü kabartan kahraman mesai arkadaşlarımın “5 Mart ARFF Memurları Günü”nü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin Keskin
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER