Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.06.2022
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI ve GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 6 HAZİRAN APRON TRAFİK VE RAMP GÖREVLİLERİ GÜNÜ MESAJI



Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza atarak kuruluşumuzu sivil havacılıkta dünyanın zirvesine taşımanın gururu içindeyiz.

89 yıllık birikim ve deneyimlerimizle, daha büyük proje ve eserlere imza atmak için 7 gün 24 saat yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Türkiye'nin dört bir yanını; ileri teknolojiye sahip, yolcu ve çevre dostu, eşsiz mimarisiyle göz kamaştıran havalimanlarıyla donatma başarısını öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın sivil havacılığın önünü açan eşsiz vizyonu ve bu doğrultuda bize rehberlik eden Bakanlığımızın sürekli desteğine borçluyuz.  Bununla birlikte elde edilen her güzel sonuçta elbette ki ekip çalışmasının, ortak aklın ve her kademeden personelimizin özverili gayretleri her türlü övgüyü hak ediyor.

Yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızda misafirlerimize sunduğumuz kusursuz hizmet ağının önemli bir halkasını Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimiz oluşturuyor. Sundukları bilgi akışı ile kuruluşumuzun adeta pistteki gözü olan Apron Trafik ve Ramp Görevlileri, uçakların yerdeki hareketleri ve park işlemlerinin başarıyla yerine getirilmesini, yolcu ve yük transferlerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini, PAT Sahalarının uluslararası normlara uygun bir şekilde yönetilmesini sağlıyor.

Bilgi, tecrübe ve yetenekleriyle fedakârca çalışarak havacılık sektörümüze hizmet eden Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimizin "6 Haziran Apron Trafik ve Ramp Görevlileri Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.


Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER