Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
7.06.2023
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI ve GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 7 HAZİRAN DHMİ İŞLETME HİZMETLERİ VE İDARİ ÇALIŞANLAR GÜNÜ MESAJI



Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonu, Bakanlığımızın destekleri ve doksan yıllık şanlı geçmişimizin kadrolarımıza kazandırdığı tecrübe ile son 20 yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza atarak kuruluşumuzu bir dünya markası haline getirmenin mutluluğu içindeyiz.

Vatanımızın her bir köşesine teknolojik alt yapısı ile emsallerini geride bırakan, mimarisiyle göz kamaştıran havalimanları kazandırdık. Bunun yanında son teknoloji ürünü sistem ve donanımlarla, yolcu odaklı yönetim anlayışıyla hizmet kalitemizi sürekli yükseltiyoruz. Yolcu trafiği kategorisinde dünya ve Avrupa sıralamalarında zirvedeki yerimizi koruyoruz.

Havacılığın ülkemizin geleceği için taşıdığı önemin farkında olarak, başarılarımızla yetinmeyip Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor, ülkemizin şahlanış dönemine yakışır yolcu ve çevre dostu projelerimize yenilerini ekliyoruz.

Bugün ülkemizin havacılıktaki söz sahibi konumunda; mesleki uzmanlıkları ve yetkinlikleriyle, teknolojiyi sürekli takip edip tüm faaliyetlerimizi ve sistemlerimizi yeni gelişmelerle eşgüdümlü hale getiren, sektöre çağ atlatan projelerimiz için emek veren, havalimanlarımızın yolcu ve çevre odaklı bir hassasiyetle işletilmesine katkı sağlayan çalışanlarımızın katkısı önemlidir.

Elde ettiğimiz ve hedeflediğimiz başarılara özverili mesaileri ve alın terleri ile katkıda bulunan kıymetli mesai arkadaşlarımızın 7 Haziran DHMİ İşletme Hizmetleri ve İdari Çalışanlar Günü Kutlu Olsun!

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER