Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
7.07.2022
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ KESKİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI



Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede sağlandığı, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, Peygamber Efendimizin “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” ikazına uygun şekilde ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğu içindeyiz.

Bayramların bize hatırlattığı yüksek insani vasıflar ve ecdadımızdan miras değerler silsilesini günlük hayatımızda tatbik çabasında olmamız, bu mübarek günlerin mana ve ruhuna uygun bir davranıştır. Allah rızasını her şeyin üstünde tutmayı, komşu hakkına riayeti, mesai arkadaşlarımızın,  dostlarımızın hukukunu gözetmeyi, büyüklerimize saygıda kusur etmemeyi, küçüklerden sevgimizi esirgememeyi hayatımızın her anına taşırsak,  bayramı ruhu ve hikmetiyle her daim yaşamış ve yaşatmış oluruz. Türkiye'yi tekrar dünya lideri yapacak nesillere millî ve manevi değerlerimizi, kadim medeniyetimizi, şanlı tarihimizi, zengin kültürümüzü bayramı vesile kılarak anlatmak; kendilerini ilimde, fende, teknolojide gelişmiş ülkelerle yarışa özendirmek onlara en değerli bayram hediyesi olacaktır. 

Tüm tedbirlerin alındığı yolcu dostu havalimanlarında bayram tatili süresince vatandaşlarımıza güvenli, konforlu seyahat imkânı sunmak için seferber olan tüm havalimanı çalışanlarına ve havacılık sektörünün kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara yolculuk ederken havalimanlarımızı kullanan misafirlerimize en güzel hizmeti vermek için gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı iletiyorum. 

Bu duygularla;  sevgili mesai arkadaşlarımın ve tüm sektör çalışanlarının Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Bu mübarek günlerin, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa afiyet, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER