Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
1.05.2022
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI



Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’i uğurlayıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Büyük bir coşku ve mutlulukla idrak ettiğimiz bayram-ı şerifin, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, aziz milletimizin ebedî huzuruna vesile olmasını en içten duygularımla diliyorum.

Bayram tatilinden istifade ederek sevdiklerini ziyaret için hava yolunu tercih eden misafirlerimize rahat ve konforlu bir seyahat imkânı sağlamanın gayreti içindeyiz. Bunun için tüm hazırlıklar tamamlanmış, gerekli tedbirler eksiksiz bir şekilde alınmış durumda. Misafirlerimizi, yolcu ve çevre dostu havalimanlarında bir ev sahibi titizliği ile karşılayıp uğurlayan kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, DHMİ mensuplarıyla işbirliği halinde 7/24 üstün gayret gösteren hava yolu şirketleri ve tüm kuruluşların çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum.

Bu duygularla kıymetli mesai arkadaşlarımın, tüm sektör çalışanlarının ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı canıgönülden kutluyorum. Mübarek bayramın milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER