Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
23.06.2023
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ KESKİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI



Milletimizin yüksek karakterini oluşturan dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma gibi ulvi değerlerin zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğu içindeyiz.

Hakk'a teslimiyetin, itaat ve sadakatin sembolü olan bu mübarek günlerde özenle riayet ettiğimiz birlik beraberliği, büyüklere saygı, küçüklere sevgiyi ilke kabul ederek Türkiye Yüzyılı hedefine doğru koşumuzu sürdürüyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadis-i şerifinde işaret ettiği, Kurban Bayramı’nın ruhuna uygun bu ulvi prensibi tüm hayatımıza hâkim kılmanın gayreti içinde olmalıyız.

Bayram tatili süresince havalimanlarımızı kullanan yolcularımızın emniyetli ve konforlu seyahatleri için tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi yoğun bayram koşullarında da tüm misafirlerimizle birlikte engelli ve hareket kabiliyeti kısıtlı yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak için seferber olan tüm havalimanı çalışanlarına ve paydaş kuruluşlarımızın kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum. Bunun yanında hac farizasını yerine getirmek üzere havalimanlarımızı kullanan yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı iletiyorum.

Bu duygularla; sevgili mesai arkadaşlarımın ve tüm sektör çalışanlarının Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Bu mübarek günlerin, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa afiyet, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER