Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
29.10.2021
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI" MESAJI



Milletimizin şanlı bir zaferle taçlandırdığı istiklal mücadelemizin ardından ilan edilen Cumhuriyetin 98. yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Milletimizin millî mücadeledeki kararlı duruşu enginlere sığmayan çelikten iradesinin en önemli yansımasıdır. Aziz milletimizi muzaffer kılan manevi değerlerimize sarılmak ve Millî Teknoloji Hamlesi doğrultusunda yerli ve millî projelere yönelmek hedeflerimize ulaşma yolunda rehberimiz olacaktır.

Bu bilinçle, Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerini hayata geçirmenin, yerli ve millî proje sayımızı her geçen yıl artırmanın, yurdumuzu dünyanın en modern, emniyetli ve yüksek teknolojiye sahip havalimanlarıyla donatmanın gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne büyük bir coşkuyla hazırlandığımız bu dönemde 2023 hedeflerimize ulaşmak için de büyük bir kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında inşa ettiğimiz havalimanlarımız, uçuş güvenliğini ön planda tutan hizmetlerimiz, yolcu ve çevre dostu işletmecilik anlayışımızla Güçlü Türkiye havacılıkta da dünyaya örnek olmayı sürdürecektir.

Bu duygularla, aziz milletimizin ve tüm çalışanlarımızın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını” kutluyor; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.

Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER