Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.06.2024
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN’İN 6 HAZİRAN APRON TRAFİK VE RAMP GÖREVLİLERİ GÜNÜ MESAJI



Devlet Hava Meydanları İşletmesi olarak 91. kuruluş yıl dönümümüzü; Cumhuriyet tarihinin en önemli ve büyük projelerini hayata geçirmiş, dünya sivil havacılığına yön veren lider bir kuruluş olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Her geçen yıl büyüme ve gelişim çizgisini yükselten sivil havacılığımızın zirvedeki yerini pekiştirmesine katkı sağlayan; 91 yıllık köklü geçmişimizden aldığımız güç yanında yenilikçi ve dinamik yönetim anlayışımızla ortaya koyduğumuz eserlerimize yenilerini eklemeye, hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya kararlılıkla devam ediyoruz.  

Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz vizyonuyla ortaya koyduğu ve ülkemizin her alanda küresel yükselişini ifade eden “Türkiye Yüzyılı”na layık; ileri teknolojiyle donatılmış, mimarisiyle göz kamaştıran, yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızla yurdumuzun dört bir yanını hava ulaşımının konforuyla buluşturduk. Temelinde ortak akıl ve ekip ruhunun yer aldığı başarılarımıza özverili çalışmalarıyla katkı sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızda sunduğumuz büyük hizmet ağının kusursuz şekilde işlemesinde; uçakların yerdeki hareketleri ve park işlemlerinin başarıyla yerine getirilmesi, yolcu ve yük transferlerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi, PAT Sahalarının uluslararası normlara uygun bir şekilde yönetilmesini sağlayan Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimizin önemli payı bulunuyor.

Sundukları bilgi akışı ile kuruluşumuzun adeta pistteki gözü kulağı olan; bilgi, tecrübe ve yetenekleriyle görevlerini en iyi şekilde ve fedakârca yerine getiren Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimizin "6 Haziran Apron Trafik ve Ramp Görevlileri Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.


Dr. Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER