Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
5.04.2024
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI



Birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, gönüllerimizin manevi huzurla dolduğu mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i uğurlayıp; hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularıyla kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içindeyiz.

Mutlulukla idrak ettiğimiz Ramazan Bayramının millet olarak sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmesini diliyorum. Bu mübarek bayramı menfur İsrail saldırıları ve işgali altında geçiren Filistin’in ve diğer mazlum milletlerin kurtuluşu için vesile kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bayram tatili süresince yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızdan seyahat edecek misafirlerimizin güvenli, konforlu ve rahat bir yolculuk yapması için tüm hazırlıkları tamamlayarak gerekli tedbirleri eksiksiz şekilde almış bulunuyoruz. Yolcularımızı en iyi şekilde ağırlamak ve onlara en iyi hizmeti sunmak için büyük bir gayretle ve titizlikle çalışan değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca DHMİ mensuplarıyla iş birliği halinde özveriyle görev yapan hava yolu şirketlerinin ve havalimanlarımızda faaliyet gösteren tüm kuruluşların çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum.

Bu duygularla kıymetli mesai arkadaşlarımın, değerli emeklilerimizin, sektör çalışanlarının ve aziz milletimizin Ramazan Bayramını canıgönülden kutluyorum. Mübarek bayramın milletimize ve İslam âlemine huzur, sağlık ve hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Dr. Hüseyin KESKİN

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı

ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER