Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
12.11.2022
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN "12 KASIM DÜNYA ATSEP GÜNÜ" MESAJI



Dünyanın en büyük havacılık projelerini hayata geçirerek Türkiye’yi küresel havacılığın merkezi haline getirmekten gurur duyuyoruz. Son 20 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarla ülkemizin bütünsel kalkınma hedeflerine katkı sunmaya devam ediyoruz.

Türkiye Yüzyılı vizyonunun öncüsü eserlerimize, sivil havacılıkta örnek gösterilen bir ülke haline gelmemizi sağlayan başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. Türk havacılığını zirveye taşıyan bu başarılarda diğer arkadaşlarımızla beraber Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personelimizin (ATSEP) büyük emek ve katkıları bulunuyor.

Hava trafik kontrol hizmetlerinde kullanılan haberleşme, seyrüsefer ve radar sistemlerinin yanı sıra Türk hava sahasının başarıyla yönetilmesini sağlayan yerli ve millî cihazların kurulum, bakım ve onarımları; zamanında ve eksiksiz olarak, ATSEP lisanslı CNS elektronik personelimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleşiyor.

Havacılık güvenliğini ve uçuş emniyetini sağlamak gibi önemli bir görevin ifa edilmesine büyük bir gayretle katkı sağlayan, 7 gün 24 saat fedakârca çalışan Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personelimizin 12 Kasım Dünya ATSEP Günü’nü kutluyor; başarılarının devamını diliyorum.

Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER