Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
14.07.2023
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI



Asırlarca dünyaya adalet ve merhametle hükmeden aziz milletimiz, şanlı tarihi boyunca bağımsızlığına kast eden iç ve dış kaynaklı her saldırıyı eşsiz kahramanlık destanlarıyla püskürtmeyi başarmıştır.

Devletimizin bekasına yönelik en alçakça saldırı olan 15 Temmuz darbe girişimini, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde şanlı bir direnişle hüsrana uğratan milletimiz, ülkemizi bin bir hile, desise ve alçakça planlarla işgal etmek isteyenlere fırsat vermemiştir.

Ecdadından tevarüs ettiği vatan aşkıyla omuz omuza, gururla ay yıldızı savunanların yazdığı 15 Temmuz destanı, ezelden beridir hür yaşamış ve daima hür yaşayacak olanlara asla zincir vurulamayacağının tüm dünyaya ilanıdır.

Bize bu eşsiz destanı armağan eden millî iradenin kahramanlarına ne kadar teşekkür etsek borcumuzu ödeyemeyiz. Bize tarihte emsalsiz zaferler kazandıran yüksek millî karakterimizi muhafaza ederek, manevi değerlerimize sıkı sıkıya sarılarak, bilimde ileri adımlar atarak, millî teknoloji hamlesiyle Türkiye Yüzyılı büyük hedefine emin adımlarla ilerleyerek şehit ve gazilerimize minnettarlığımızı gösterebiliriz. Aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı gençliğimizin birliğimizi, beraberliğimizi koruma şuuru ile ülkemize sahip çıkacağına inancım tamdır.

O meşum gecede, birçok kuruluş gibi, önemli hizmetleriyle milletin emrinde olan DHMİ çalışanları da kahramanlarımızın yanında saf tutarak havalimanlarını vatanın geçilmez kaleleri haline getirmiştir.  DHMİ çalışanları vatan ve millet aşkıyla tek vücut olarak Atatürk Havalimanı ve kuleleri işgalden kurtarmış, pistleri iş makineleri ile kapatarak hainlere alan bırakmamış ve alçak planların altüst edilmesinde önemli hamlelerde bulunmuştur.

Göğsünü siper ederek havalimanları ve Türk hava sahasını darbeci hainlere geçilmez kılan Türkiye Yüzyılının Kahramanları kıymetli mesai arkadaşlarıma tekrar en kalbî takdir ve teşekkürlerimi iletiyorum.

15 Temmuz darbe girişimini etkisiz hale getirmek için ‘Bir olan, beraber olan, vatan uğruna destan yazan’ gazilerimize ve omuz omuza, gururla ay yıldızı savunan tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bir gül bahçesine girercesine cennete koşan aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

 

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER