Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
24.11.2022
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN'İN "24 KASIM HAVELTED GÜNÜ" MESAJI



Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Türkiye, son yirmi yılda hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri ile küresel havacılık sektöründe en hızlı büyüyen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yolcu ve çevre dostu havalimanlarında en kaliteli, güvenli, konforlu hizmeti en yaygın biçimde vatandaşlarımıza sunan kuruluşumuz da bir dünya markası olmanın haklı gururu ile geleceğe koşusunu kararlılıkla sürdürüyor.

Türk havacılığının altın dönemi olarak nitelendirdiğimiz bu süre zarfında tüm dünyaya örnek olan birçok mega projeyi hayata geçirdik. Yurdun her yanını donattığımız, dünyadaki rakipleriyle fiziki şartlar ve modernlik açısından yarışan havalimanları ve yeni terminal binalarını yolcularımızla buluşturduk. Millî ve yerli imkânlarla geliştirdiğimiz sistemleri de havacılığımızın hizmetine sunduk. Elektronik altyapının modernizasyonunu, dijital dönüşümünü süratle sağladık.

Yurt çapında yeni havalimanlarının yapımı, ihtiyaç duyuldukça yenilemeler ve genişletmeler devam ediyor.

Yaklaşık 1.000.000 km2’lik Türk hava sahasını başarıyla yönetmenin yanında, Avrupa’nın en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanları arasında zirvedeki yerimizi koruyor, rekorlara imza atıyoruz.

Bunlar yaptıklarımız… Daha yapacaklarımız, hayata geçireceğimiz proje ve yatırımlar var. Yapılanı yeterli görmeyip daha büyük hedeflere koşar adım ulaşma gayretimiz hiç eksilmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın geleceğin lider Türkiye’sini inşa maksadıyla şekillendirdiği “Türkiye Yüzyılı” vizyonundan ve Bakanlığımızın desteğinden aldığımız güçle daha büyük proje ve hizmetlere imza atmayı sürdüreceğiz inşallah.

Havalimanları ve seyrüsefer yardımcı istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin proje, kontrol, bakım ve onarımlarını yapan, bu sistemlerin 7 gün 24 saat kesintisiz işletilmesi görevini üstün beceriyle yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın başarılarımızdaki anlamlı katkılarını takdirle karşılıyorum.

Bu duygularla Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın 24 Kasım HAVELTED Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER